VisitLillebælt
Christina Sofie Haadem-Elms-Hindsgavl Slot i Middelfart ved Lillebælt

We love Musicals

*Dette innlegget handler om en sponset tur, som man sier på bloggerspråket*

Et lite ferietips?
Seiling til nye steder er deilig. Gøy å se noe spesielt. Spise noe litt ekstra, være med på noe man vanligvis ikke gjør. Og mens man studerer havner og kart og ting og oppleve underveis vil jeg dele noe som både var spennede, romantisk og rørende som jeg har opplevd i sommer. Jeg tok med seilglad venninne for å oppleve Middelfart og Fredericia syd i Danmark.

Lillebælt har absolutt mye å by på som krydrer seilturen. Det er gjestehavn i begge byer. Med gode spisteder rett på brygga. 
Hindsgavl Slot ligger fantastisk til, oser av stemning og romantikk, og kan skilte med et eget spøkelse. Den Hvite Dame. Vi fikk besøk under middagen, mildt sagt en interessant opplevelse.

Med perfekt sommervær var vi så heldige å kunne nyte den ute, med en helt vidunderlig utsikt. Her kan man pleie romantikken og spise lokale råvarer. Bade fra stranden, drive yoga i hagen eller bare sitte på en benk med den rette og nyte selskapet. Vi gikk for massasje på rommet. En kikk i hagen og kald hvitvin.

Det ble også en tur opp på Gamle Lillebæltsbro. 60 meter over vannet, iført sæle og godt festet til broen med line har man i et par timer den mest utrolige utsikt. Togene raser forbi under deg, og man kan kikke ned på seilbåtene som ligger på elegant slør. Med andre ord en tur man ikke glemmer med det første.

I Fredericia har de er teater hvor det settes opp mye kjente musicaler bla. Vi så på Prinsen av Egypt og det ble plass til latter og tårer. Nydelig. Til høsten kommer Tarzan på programmet.

Faktisk ligger det en helt egen Musical skole her, hvor de tar inn kun åtte elever per år. Altså et nåløye å komme gjennom. Vi var så heldige å få overvære prøvene på skolen, det er jamen mye jobbing bak et stykke som settes opp. Jeg var virkelig imponert og nynnet på Adams family i tre dager. 
Så om ikke seilruten er klar enda? Eller man leter etter noe annerleds, så må jeg si at dette området frister det meg å komme tilbake til.

Det er godt å være norsk i Danmark. Og Lillebælt har både romantikk , andrenalin og kultur som er verdt å oppleve.

Christina Sofie Haadem-Elms - les om min erfaring
Romantikk og Adrenalin i Lillebælt